Με οδηγό την αγάπη , την αλληλεγγύη και την προσφοράKΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ (Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΚΟΥΔΟΣ)-ΚΔΑΠ-ΚΑΠΗ:
Με οδηγό την αγάπη , την αλληλεγγύη και την προσφορά


Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσε η Κοινωφελής επιχείρηση του Δήμου Αρχ. Ολυμπίας , με προορισμό το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βροχίτσα Ηλείας

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα  του Παιδιού στις 11 Δεκεμβρίου αλλά και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, για μια ακόμη χρονιά , συγκεντρώσαμε  τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τα παιδιά και τις οικογένειες που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά χρειάζονται την αγάπη  μας και τη φροντίδα μας φυσικά όχι μόνο την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, στις 11 Δεκεμβρίου, αλλά όλες τις μέρες του χρόνου …. ευχόμενοι καλές γιορτές με υγεία και δύναμη για προσφορά και στήριξη σε παιδιά και στις οικογένειές τους με προβλήματα διαβίωσης.Για το σκοπό αυτό , συνεργάστηκαν ο Παιδικός μας σταθμός «Ο Μικρός Αρκούδος», το ΚΔΑΠ Πελοπίου, το ΚΑΠΗ αλλά και οι γονείς των παιδιών των δομών μας και σήμερα επισκεφτήκαμε το Σπίτι Ημερήσιας Φροντίδας του «Χαμόγελου του Παιδιού» στη Βροχίτσα Ηλείας , για να τα παραδώσουμε, στηρίζοντας  έτσι το πιο ωραίο χαμόγελο που δεν πρέπει να σβήσει ποτέ αλλά και το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.

« Όλοι μαζί μπορούμε, για μια κοινωνία ενεργών και αλληλέγγυων πολιτών»

Μας υποδέχτηκαν στο «Σπίτι» η κοινωνιολόγος κα Λιακοπούλου Κατερίνα και η Νηπιαγωγός κα Κωνσταντοπούλου Πένυ, μας μίλησαν για το έργο που επιτελείται εκεί  και στη συνέχεια μας ξενάγησαν στους χώρους που φιλοξενούνται τα παιδιά.


Αναμνηστική  στην είσοδο του «Σπιτιού Ημερήσιας Φροντίδας» του Χαμόγελου του Παιδιού στη Βροχίτσα.

Επιστροφη