Χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Πελοπίου

Η όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή του ΚΔΑΠ Πελοπίου - Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας


Γεμάτη από παιδικά χαμόγελα ήταν το απόγευμα της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου η αίθουσα του Μπαντούνειου στο Πελόπιο , όπου μαθητές και μαθήτριες παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση το «Κοριτσάκι με τα σπίρτα», μια από τις πιο γνωστές και διαχρονικές ιστορίες του διάσημου παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.  

 «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα δεν είναι απλά ένα παραμύθι, αλλά μια σκληρή πραγματικότητα, ένα μάθημα για μικρούς και μεγάλους. Ένα μάθημα για να εκτιμήσουμε όλα όσα έχουμε, για να βρούμε χρόνο να κοιτάξουμε τι συμβαίνει γύρω μας, έξω από το σπίτι μας, στην απέναντι γωνία, στο πιο πέρα στενό. Ίσως κάποιος υποφέρει και πεινά … δεν είναι μακριά μας αλλά δίπλα μας».Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια : Τα τρίγωνα κάλαντα, το έλατο, ο μικρός τυμπανιστής, τα χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα .

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει στους μικρούς μας φίλους στο ΚΔΑΠ Πελοπίου που μας χάρισαν μια τόσο γλυκόπικρη παράσταση αλλά και πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη δασκάλα κ/α Σπηλιοπούλου Όλγα, στη μουσικό κ/α Ψαρρά Σοφία και στο γυμναστή κ/ο Χρυσανθακόπουλο Βασίλειο, που με τόσο ενθουσιασμό, αγάπη και αφοσίωση κατάφεραν με τα παιδιά να δημιουργήσουν σήμερα μια τόσο όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Στο τέλος, όλοι γευτήκαμε  τις γιορτινές λιχουδιές που είχαν ετοιμάσει οι γονείς τους , ανταλλάσσοντας ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα Νέο Έτος με υγεία, αγάπη και γλυκά χαμόγελα !

Επιστροφη